לא נמצאו מוצרים בעגלת הקניות.

גרניום (PELARGONIUM GRAVEOLENS / GERANIUM)

גרניום (PELARGONIUM GRAVEOLENS / GERANIUM)

שיח רב שנתי ממשפחת הגרניים. קיימים כ- 700 זנים אך אלו המשמשים להפקת השמן האתרי נפוצים בעיקר בצפון אפריקה ובצרפת. נחשב לשמן נשי וסם מרפא רב עוצמה, השמן מופק מהעלים והפרחים וצבעו ירקרק צהבהב. הזנים הפופולריים ביותר (בתעשיית הקוסמטיקה והבשמים) הינם הגרניום המצרי וגרניום בורבון.

הגרניום בעל השפעה מאזנת על מערכת העצבים, מרענן ומשפר את מצב הרוח. בעל תכונות אנטי דלקתיות, מרגיעות ומכווצות ובעל יכולת איזון פעילות בלוטות החלב ולכן מתאים מאוד לטיפוח העור. יעיל מאוד לטיפול בפצעים, כוויות, אקנה, עור סדוק ומבוקע, עור יבש ורגיש, אך גם לעור שמן.

אנחנו עושים שימוש בצמח הגרניום בייצור קרם לחות גרניום לאיזון עור הפנים.

0/5 (0 Reviews)
WordPress Video Lightbox Plugin
גלילה למעלה